Om os

Forside 9 Om os

Derfor skal du vælge os

Vores kunder er i centrum. Vores mål er at du får vejledning og den bedste service fra første samtale til porten er sat op. Selvfølgelig servicerer vi også din port efterfølgende.

Vores mangeårige erfaring gør at vi kan stå inde for at vi er det sikre valg. Vi har alt i  portløsninger, om du er privat bolig ejer eller har brug for en større løsning til landbrugs- eller erhvervsejendomme.

LINDBERG group –  “your wish is my command”

Mange års erfaring

Vi er med vores mere end 18 årige erfaring i branchen, vant til at løse opgaver af enhver slags og med forskellige udfordringer.

Med specialiseret viden om porte og portløsninger er vi det sikre valg.

Kvalitet

Vi følger dig hele vejen gennem processen. Det sikrer en professionel behandling og vore produkter er af høj kvalitet og opfylder alle gældende sikkerhedskrav og direktiver.

Vi er i mål med porten, når du er tilfreds.

Derfor er LINDBERG group det sikre valg.

God kundeservice

Vores mål er at give professionel service og vejledning, hvad enten det er i start eller slutfasen.

Vi er altid kun et opkald væk.

Om LINDBERG group

Med 18 års erfaring kalder vi os specialister. Vi har konsulenter og teknikere med en solid og valid baggrund og erfaring.

Vi har fokus på dig som kunde og ved at valget af port er vigtigt for dig. En port er en investering i din bolig eller bygning. Derfor tager vi ikke let på vores vejledning, opsætning eller service.

Vi er med hele vejen i processen med at implementere en port, der er funktionel og i høj kvalitet og et flot design.

Vi leverer alt i portløsninger og står som garant for at kvaliteten af port, døre og vinduer og portautomatikken opfylder de danske gældende krav.

Vi prioriterer at vores kunder er 100% tilfredse og og derfor er vores garanti ikke et tomt løfte.

LINDBERG group  –  det sikre valg  –  alt i portløsninger.

Historien…

LINDBERG group er startet med visionen om at levere totalløsninger indenfor portbranchen. Gennem mangeårig dedikation til at finde professionelle portløsninger, så LINDBERG group dagens lys i  2017.

Vi er stolte af, at tilbyde vores mangeårige erfaring i LINDBERG group.

Vi, Thomas Lindberg Pedersen og Ole Bøtker Lindberg er garant for at du bliver en tilfreds kunde.

Vi har 100% fokus på dig som kunde gennem hele processen. Vores leverer kvalitets porte, der skræddersyes til din bolig eller virksomhed. Vi lytter til dine ønsker og sammen afdækker vi hvilke krav, der skal stilles til porten og hvilke behov den skal dække. 

Vore produkter afspejler vores mission om at sikre 100% tilfredse kunder. Med et nøje udvalgt sortiment garanterer vi sikkerhed og kvalitet i alle komponenter.

Vi kalder os specialister med 18 års erfaring i portbranchen. Vores service er i toppen og derfor er vi først tilfredse, når du er det. Derfor kan vi kalde os specialister i alt indenfor portløsninger.

Vi leverer portløsninger til dig som ønsker en ny port til garagen, nybyggeri, lager, industri og landbrugsejendomme.

“your wish is my command”

LINDBERG group det sikre valg

 

Få et tilbud idag!