Side døre

Forside 9 Porte 9 Side døre

Enkelt dør

En ny port ændrer udtrykket på din bolig og bygning. Derfor er valget af en indgangsdør ved siden af porten væsentlig for at bevare det autentiske look.

Med en dør ved siden af porten, skal porten ikke lukkes op og ned hver gang. Der kan være megen person passage gennem porten på en arbejdsdag. Hvis der kun er adgang ved at åbne porten, vil der være stort energitab. Varmen siver ud af lokalet og det er både en økonomisk og miljømæssig ting at tage i betragtning. Skal lokalet helst have en konstant temperatur, er det også en fordel at installere en sidedør. I en hverdag hvor det skal gå stærkt, er det tidsbesparende med let adgang for enkeltpersoner ind og ud af døren.

Døren skal placeres så passagen ind og ud af bygningen er praktisk og samtidig visuelt passer til porten.

Døren kan installeres, så den åbnes ind i bygningen eller ud af bygningen. Der skal også gøres tanker om døren skal installeres med højre eller venstre hængsler.

Døren er varmeisoleret og lydabsorberende og er tilpasset det danske klima. Spar på varmen og let passagen ind og ud af porten med en sidedør.

Vi har en bred vifte af døre, du kan vælge imellem. Design og farve matcher vi med din port. Vores døre er af høj kvalitet og opfylder de krav der stilles idag. Vi har fokus på isoleringsevne og vejrbestandige materialer.

Vores konsulenter er eksperter i at afdække din virksomheds behov og krav til alt i portløsninger og tilhørende sidedøre. Vi ved at valget skal være det rigtige i første omgang.

LINDBERG group  –  åbner døren.

 

 

 

Dobbelt dør

En dobbeltdør kan opsættes solitært i facaden ved siden af din port. Sammen afdækker vi behovet for en dobbelt dør. Med en dobbelt dør kan du skabe passage for personer og mindre gods. En energibesparende løsning, hvis du ikke har behov for at bruge hele portåbningen til godset.

Dobbeltdøren yder nem adgang til din bygning. Medarbejdere kommer nemt og hurtigt ind og ud af døren, hvilket er med til at spare ressourcer som tid og energi. Vi går efter innovative løsninger, der letter produktion og distribution. Vores konsulenter har med 18 år i portbranchen stor ekspertise i at finde professionelle løsninger, der dækker din virksomheds krav og ønsker.

Vi har en bred vifte af muligheder og sammen matcher vi valget inden for design, farve og om du vil have naturligt dagslys med vinduer i din dobbelt dør. Vi ved at døren er en adgangsvej, der vil blive benyttet mange gange.

Vi har skabt mange professionelle løsninger med sidedøre. Vi har et stort billedgalleri, som inspiration til en flot og brugbar løsning til din virksomhed.

LINDBERG group  –  åbner døre.