Nice spin

Forside 9 Porte 9 Garage automatik 9 Nice spin

Nice spin automatik

Med Nice spin automatik er du sikret komfort og sikkerhed. Nice spin er et italiensk kvalitetsprodukt og du er sikret at høj ydeevne og funktionalitet går hånd i hånd.

Med Nice spin automatik glider din port op og ned hver dag. Den er støjsvag og generer derfor ikke din nabo, hvad enten den aktiveres tidligt eller sent på døgnet.

Et komfortabelt og sikkert valg.

Vi sikrer os at porten fungerer optimalt og er installeret sikkert. Vores serviceteknikere giver professionel instruktion & rådgivning i brugen. Vi efterlader ingen løse ender og har fokus på sikkerhed.

LINDBERG group  –  teknologi er letter hverdagen.

 

 

Fjernbetjening – Nice spin

Nice spin fjernbetjening er enkel og nem at betjene. Med en fjernbetjening bliver hverdagen nemmere. Du aktiverer mageligt din port via fjernbetjeningen, når du skal ind eller ud af din port.

Med portautomaikken følger 2 stk fjernbetjening, men flere kan tilkøbes.

Et kvalitetsprodukt fra Nice.

LINDBERG group  –  for en komfortabel hverdag.

 

Kodetastatur – Nice spin

Nice spin kodetastatur gør din hverdag enkel. Med kodetastaturet placeret centralt for adgang til din port, kan det ikke blive nemmere.  Porten åbnes med få tryk på tastaturet. 

Kodetastaturet har et brugervenligt tastatur med baggrundsbelyste taster. Det gør det nemt at betjene også når mørket falder på.

Kodetastaturet gør at selv uden en fjernbetjening kommer du nemt ind og ud af garagen. Med din personlige kode betjener du porten. En sikker metode til passage gennem porten.

Et godt valg, der lever op til krav om sikkerhed og brugervenlighed i hverdagen.

Gør din hverdag nemmere med et kodetastatur fra Nice.

LINDBERG group  –  sikker passage gennem din port.