Vippeporte

Forside 9 Porte 9 Garage modeller 9 Vippeporte

Vippeporte

Vippeporte er førstegeneration af porte og den klassiske model.

Vippeporten hejses ikke automatisk op, men skal hejses manuelt. Vippeporten har fordele og ulemper.

Nem konstruktion sikrer nem installation

Vippeporten er den nemmeste at installere og montere af alle garageporte på markedet, hvilket skyldes den lidt simplere konstruktion.

Billig pris

En anden fordel ved denne port er, at den kan erhverves til billige priser. Ønsker du ikke at bruge mange penge på en garageport, kan du altså med fordel vælge denne, fordi den i sig selv er billigere at anskaffe og ikke kræver så lang tid at opsætte og indkøre som en ledhejseport.

Kræver ikke megen vedligeholdelse

En vippeport kræver ikke den store vedligeholdelse. Det betyder du kan have porten i mange år, uden at den bliver “træt” at se på.

Der stilles ikke store krav til servicering, idet den betjenes manuelt. At den betjenes manuelt(uden automatik) kan dog også være en ulempe. Det bliver mere besværligt og tidskrævende at komme ind og ud af porten.

Kræver plads foran porten

Vippeporten er mere pladskrævende, da den fylder foran garagen, når den vippes op. Hvilket du skal tage med i valg af port løsning.

Vi gennemgår den bedste løsning for dig. Sammen afdækker vi dine ønsker til porten og muligheden for en vippeport. Vi drøfter fordele og ulemper. Så du får den port løsning der passer til dig og din pengepung.

Derfor er du i sikre hænder hos os. Vi guider dig hele vejen.

LINDBERG group – professionel vejledning.

Se lysindfald - Udnyt dagslyset

Se opmålingsskema