Industri elhejs GFA 230V

Forside 9 Porte 9 Industri automatik 9 Industri elhejs GFA 230V

Industri elhejs GFA 230V

Denne elhejs er en stærk løsning. Vi garanterer, at du får en pålidelig elhejs, der tåler det hårdeste slid. Elhejsen er ikke bange for at trække selv de tunge industriporte op dagligt. En elhejs der er funktionel til industri. Vi ved at værkstedet, produktionshallen eller lagerhallen her får en stærk medspiller i hverdagen,hvor porten kører utallige gange.

GFA SE90 er lydsvag og opfylder alle de krav, der er til et moderne el-hejs til ledhejseporte. Gearmotoren monteres direkte på portens aksel og kan frikobles med håndtag, ligesom den har kædedrev for manuel drift.

Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed. Vores elhejs lever op til alle de krav, der stilles til sikkerhed i den daglige drift og brug. Den er testet til brug i industri.

I starten af fasen afdækker vi hvilke krav, der er til portens automatik. Vores professionelle konsulenter og serviceteknikere er med i indkøringsprocessen af port og elhejs. På denne måde sikrer vi at installeringen bliver let og smertefri. Vores mål er at elhejsen er funktionel 24/7.

LINDBERG group  –  automatik der virker.