Industri port vandret spor – iskåret vinduer

Forside 9 Porte 9 Industri modeller 9 ALP industri port vandret spor – iskåret vinduer

ALP industri port vandret spor – iskåret vinduer

Iskåret vinduer i vores industri lejhejseport med vandret spor er en god løsning for at udnytte naturligt dagslys.

Som standard er der isat aflange vinduer med lige eller runde hjørner. Vinduerne er enkelt eller dobbelt isolerede. Et godt valg er et dobbelt isoleret vindue. En varmeisolerende vinduesrude, kaldet termorude, er en rude som består af flere lag glas med lufttætte rum mellem lagene. På denne måde undgåes energitab og naturligt dagslys trænger ind i din bygning.

Industri portene kan også leveres med Pleziglas vinduer, for at få bedre optisk gennemsighed. Pleziglas er bestandigt overfor de fleste vejrtyper. Desuden er Pleziglas naturligt UV-bestandigt, så det ikke gulner, når det udsættes for sollys.

Med iskåret vinduer i porten trænger der naturligt dagslys ind. Det naturlige lysindfald kan være med til at give et flot design og en besparelse til elektriske lyskilder. Samtidig har de naturlige lysstråler en positiv effekt på os mennesker. Den effekt naturligt dagslys har, er værd at indtænke. Den er god for det arbejdsmiljø medarbejderne er i dagligt.

Denne port er produceret med de samme kvalitets materialer som ALP vandret uden vinduer. Sandwich konstruktion og isoleret med PU skum og polyuretan skum bånd, der lever op til de krav industri og produktionsvirksomheder stiller.

Vinduerne designes helt efter dit valg og hvor de bedst kan indbygges for at få bedre lysindfald og udnytte dagens lys og varme. Du kan se eksempel på forskellen i lysindfald afhængig af vinduernes placering. (se nedenfor)

Vi vejleder dig og sammen finder vi det design der matcher behov og udseende på bygningen.

LINDBERG group  –  det sikre valg til alle portløsninger.

Se lysindfald - Udnyt dagslyset

Se opmålingsskema