Industri port vandret spor – med dør

Forside 9 Porte 9 Industri modeller 9 ALP industri port vandret spor – med dør

ALP industri port vandret spor – med dør

ALP industri port vandret spor – med dør er et godt valg, hvor der er behov for hurtig passage ind og ud af porten. Med en dør i porten eller ved siden af porten,skal porten ikke lukkes op og ned hver gang. Der kan være megen person passage gennem porten på en arbejdsdag. Hvis der kun er adgang ved at åbne porten, vil der være stort energitab. Varmen siver ud af lokalet og det er både en økonomisk og miljømæssig ting at tage i betragtning. Skal lokalet helst have en konstant temperatur, er det også en fordel med en dør i porten eller en sidedør. I en hverdag hvor det skal gå stærkt, er det tidsbesparende med let adgang for enkeltpersoner ind og ud af døren.

Døren kan placeret på forskellige måder:

  1. I facaden ved siden af porten
  2. Separat dør indbygget i samme åbning som porten
  3. Indbygget dør i porten

Døren skal placeres, så den visuelt passer til porten, hvilket bevarer det autentiske look. Den kan indbygges i alle ALP industri vandret spor.

Valget af dør og indgang skal være gennemtænkt. Døren kan installeres, så den åbnes ind i bygningen eller ud af bygningen. Der skal også gøres tanker om døren skal installeres med  højre eller venstre hængsler.

Døren er varmeisoleret og lydabsorberende og er tilpasset det danske klima. Spar på varmen og let passagen ind og ud af porten med en isat dør eller en sidedør. Værd at tage med i overvejelserne.

LINDBERG group  –  når detaljen tæller.

Se lysindfald - Udnyt dagslyset

Se opmålingsskema