Industri port vandret spor – full view sektion

Forside 9 Porte 9 Industri modeller 9 ALP industri port vandret spor – med full view sektion

Industri port vandret spor – full view sektion

Når optimalt dagslys og synlighed opprioriteres. Skal det naturlige dagslys tænkes ind i porten, tilbyder vi full view porten.

Kun fantasien sætter grænser for designet af en ALU 40/60 mm full view port. Porten er produceret af aluminiums profiler og varmeisoleret vinduesglas med høj isoleringsevne. Profiler mellem glas, køreskinner, fjedre er produceret med høje krav til kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Som garant er portene testet og certificeret efter EN13241-1 af TUV Nord.

Full view alu porten kan designes med ISO paneler, farvet glas og variation i isoleringsevne i glasset. Alt efter behov for temperatur og isoleringsevne.

Forskellen mellem en ALU 40 mm og 60 mm?

60 mm er “best in class” med den 3 dobbelte isolering, der garanterer optimal varmeisolering, anti-kondensering og lydisolering. Den er næsten dobbel så tyk som en 40 mm og den består af 2 aluminiums profiler, separeret med special designet isolerings profiler. Samt en ekstrem lav U-værdi. Det bedste valg til industri, hvor dagslyset, isoleringsevne og energibesparelse er i fokus.

Med full view looket får du et moderne og innovativt design, der visuelt understøtter eller løfter din bygning.

Full view Alu 40 mm og 60 mm – for naturligt dagslys.

LINDBERG group  –  innovativt design til industri.

Se lysindfald - Udnyt dagslyset

Se opmålingsskema