Industri Port Vandret Spor – Uden vinduer

Forside 9 Porte 9 Industri modeller 9 ALP industri port vandret spor – uden vinduer

Industri Port Vandret Spor – uden vinduer

En moderne og innovativ industri port opbygget som sandwich konstruktion, der giver  en kraftig varmeisolering og er lydabsorberende.Når porten opbygges som sandwich konstruktion opnåes der en optimal beskyttelse mod vejrforhold og høj isoleringsevne. Lamelsiderne er isoleret med et PU skum lag og polyuretan skum bånd mellem lamellerne, der lever op til de krav industri og produktionsvirksomheder stiller. Den er bygget til industri og større porte.

Porten produceres med 40 mm, 60 mm og 80 mm paneler. Er der behov for høj isoleringsevne, anbefaler vi 60 og 80 mm, der har hver deres fordele. Forskellige temperaturer i lager og produktion eller køle-frostrum kan tilgodeses med de kraftige 60 og 80 mm porte.  Vi rådgiver om det vil være optimalt for din virksomhed.

Vores port kan designes så den visuelt understøtter din bygning. Dit farvevalg kan tilpasses din bygning med vores regnbue af farver, så du bevarer helheden i bygningen.

En industri port skal tilgodese de behov din virksomhed har, samt opfylde høje krav til isoleringsevne, sikkerhed og kvalitet, samt funktionalitet.

Vores industri port er udviklet og testet efter høje standarder: Certificeret EN13241-1 af TUV Nord certifikat.

Industri portene ISO certificeres, testes og tjekkes for:

  • Modstandskraft vind og kraftige vejrforhold
  • Vandafvisende
  • Isoleringsevne varme og kuldeafvisende
  • Lydabsorberende
  • Lufttæthed & luftindtag
  • Sikkerhed & betjening

Produceret med benchmark for industri porte.

LINDBERG group  –  det sikre valg til industri og produktion.

 

Se opmålingsskema